Boeken

Als je de pagina’s op deze website hebt gelezen, weet je inmiddels dat er een hoop voordelen zitten aan een leven met minder stress. Bewegen door middel van yoga lessen of bezig zijn met mindfulness tijdens meditatie is fantastisch.. lezen is echter een hele goede toevoeging aan de lijst met activiteiten voor een rustiger hoofd. De volgende boeken kunnen je meer inzicht geven in mindfulness, een stressvrij leven en gewoon over het algemeen minder zorgen hebben.

Mindfulness

Mindfulness voor dummies – Shamash Alidina

Dit boek beschrijft hoe je mindfulness kunt toepassen tijdens mediteren. Het geeft je goede tips voor ademhalingstechnieken en werkt toe naar een gevoel vol vertrouwen en rust. Het boek laat zien hoe je meer in het nu kunt leven en van negatieve gedachten af kunt

Eenvoudiger leven – mark verhees

Dit boek legt de focus op positieve energie vanuit jezelf. Het geeft handvaten om meer vertrouwen te voelen en een goede basis voor jezelf te creëren. Eenvoudiger leven door je op de juiste dingen te richten.

Master je mindset – Michael Pilarczyck

Je leest hier over persoonlijke groei en zakelijk succes. In dit boek vertelt Michael over zijn eigen verhaal en hoe hij tot zijn successen is gekomen. Hij helpt jou om het beste uit jezelf te halen en je dromen waar te maken.

You are a badass – Jen Sincero

Jen Sincero laat je met dit boek zien dat ook jij een badass bent. Je krijgt beter inzicht in jezelf en leert begrijpen waarom je bepaalde dingen doet en hoe je de dingen kunt veranderen waar je niet blij mee bent. Ze maakt hierbij veel gebruik van dankbaarheid.

The power of now – Eckhart Tolle

Dit boek geeft je inzichten in je eigen gedachten en leert je bezig te zijn met mindfulness. Het leert je naar jezelf te kijken en patronen te herkennen. Door echt in het nu te leven verwijder je onnodige ruis in je hoofd.

Geluk

The subtle art of not giving a fuck – Mark Manson

Ben je bereid om na te denken over je leven en hoe je tot nu hebt gehandeld in situaties? Dan is dit boek perfect voor jou. Leer hoe je met problemen om moet gaan en weer helderheid in de chaos krijgt.

The happiness trap – Dr Russ Harris

Heb je veel negatieve gedachten en last van een negatief zelfbeeld? Dan leer je in dit boek aan de hand van verhalen en oefeningen hoe je dit kunt aanpakken. Aan de hand van een therapeutische aanpak vertelt hij in stappen hoe je met o.a. stress, paniekaanvallen en angst kunt omgaan.

The happiness advantage – Shawn Achor

Een boek met een hoop praktische tips die je meteen kunt toepassen in je leven. Door een positieve aanpak kun je veel bereiken en je leest hier voorbeelden waar je dit in terug ziet. Een humoristische aanpak om je gedrag te veranderen naar positiviteit.

The power – Rhonda Byrne

Dit is een vervolg op het boek ”the secret”. Dit boek vertelt over de kracht van het universum en hoe jij de kracht van energie kunt gebruiken om je droomleven te bouwen en je elke dag relaxt en gelukkig te voelen.

Werken aan je dromen

Awaken the giant within – Anthony Robbins

Anthony Robbins, wie kent hem niet? De bekende mindset guru uit Amerika toont uitgebreid in dit boek hoe je de controle over je leven terug kunt pakken. Ga aan de slag met je gevoelens, je financiële dromen en je liefdesleven. Anthony helpt je er doorheen.

Miracle morning – Hal Elrod

Dit boek helpt je om je dagen productiever en energieker te maken door te laten zien hoe je het eerste uur van je dag kunt aanpakken. Zijn eigen methode heeft hem een rijk en bevredigend leven gegeven. Hij geeft je tips hoe je in 30 dagen kunt werken aan een productiever en gelukkiger leven.

Think and grow rich – Napoleon Hill

Je leest in dit boek veel over hoe je op de juiste manier gebruik kunt maken van je geest. Het toont niet alleen tips en adviezen, maar laat ook verhalen zien van succesvolle mensen die gefaald hebben. Het boek laat je zien hoe je met een positieve mindset, rijk kunt worden. Niet alleen in geld maar in heel je leven.

The Magic – Rhonda Byrne

Rhonda Byrne is de schrijfster van het bekende boek ”the secret”. Dit boek is daar een vervolg op. Het vertelt je over de law of attraction en geeft je verschillende opdrachten die je in 30 dagen kunt uitvoeren. Na deze 30 dagen zie je daar de resultaten van. Alle opdrachten zijn gericht op dankbaarheid.

Ask and it is given – Esther Hicks

Wil je meer weten over de law of attraction? Dan is dit boek uitstekend voor jou. Zeer uitgebreid vertelt Esther Hicks je over hoe je met je gevoelens het leven kunt creëren waar je altijd van gedroomd hebt. In het boek vind je handige opdrachten om erachter te komen wat je nu voelt en hoe je dit kunt sturen.

Terug naar boven