Mindset van een miljonair

Mindset van een miljonair

Heb jij al een steady mind maar ben je op zoek naar de mindset van een miljonair? Wat zou het fantastisch zijn als je maandelijks miljoenen op je rekening hebt staan en je kunt doen wat je wilt. Het goede nieuws is dat deze mindset bestaat en ook is weggelegd voor jou. Het slechte nieuws is dat je er wel degelijk wat voor moet doen.

De mindset van een miljonair was ooit anders

Alle miljonairs doen iets goed. Ze denken nu op de juiste manier over geld. Maar dat was waarschijnlijk ooit anders. (behalve voor degene die met geld zijn opgegroeid) Om te weten hoe je bij je eindbestemming komt moet je eerst weten waar je nu bent. Dus wil jij een mindset van een miljonair? Doe dan eerst wat research naar je huidige mindset. Wat voor cijfer zou je je mindset in het algemeen geven? En wat voor cijfer zou je je money mindset geven? Dit weet je door te kijken naar hoe je je voelt over geld. Denk jij vaak het komt allemaal wel goed en geld komt gemakkelijk mijn kant op, of heb je vaak stress om geld en ben je altijd bang dat je het einde van de maand niet gaat redden.

Waarom wil je de mindset van een miljonair?

Gekke vraag zou je kunnen denken want waarom zou je dit niet willen? Aan geld zitten enorm veel voordelen. Alles kopen wat je wilt, overal heen reizen waar je maar heen wilt en nooit meer stress over geld. Of wil jij de mindset van een miljonair omdat je nooit meer wilt werken? Kan ook. Schrijf voor jezelf op wat jouw belangrijkste redenen zijn om dit te willen. Het is goed om je motivatie helemaal helder te hebben. Want zoals eerder genoemd, er staat je wat werk te wachten.

Welke angsten werken jou tegen

Veel mensen denken dat ze rijk willen zijn maar weten vaak niet dat ze heel veel onbewuste gedachten hebben omtrent geld. Want met geld komt meer verantwoordelijkheid. Als jij bijvoorbeeld heel veel geld hebt zijn er altijd wel mensen die daar iets van mee willen pikken. Ben je hier bang voor? Of misschien ben je bang dat je niet weet hoe je met het geld om moet gaan als het er is. Schrijf je angsten op en besef je wat er in je hoofd omgaat wat betreft je money mindset.

Hoe wil jij je miljonair mindset bereiken?

Heb je hier al over nagedacht? Heb je je eigen bedrijf of wil je iets gaan starten? Of misschien wil je je eigen app ontwikkelen of wil je je geld investeren. Er zijn natuurlijk enorm veel opties om miljonair te worden. Maar welke past bij jou? Om de juiste miljonair mindset te kunnen ontwikkelen moet je wel een duidelijk beeld hebben van waar jij wilt dat het geld vandaan komt. Als je dit nog niet weet is dat ook geen probleem. Je kunt dan eerst aan de slag met de vorige stappen en daar iets langer bij blijven hangen.

We zijn bij de vorige stap gestopt met het schrijven van je angsten die jouw tegenhouden. Lees deze angsten door en probeer een situatie te bedenken waarbij dit ook echt is gebeurd. Dus je bent bijvoorbeeld bang dat je niet weet hoe je met je geld om moet gaan. Is dit al eens gebeurd? Zo ja, hoe heb je dit opgelost en zo nee, dan heb je sowieso niks om je zorgen over te maken. Gebruik je ervaring uit het verleden om je angsten minder kracht te geven.

De juiste mindset door jezelf te ontwikkelen

Yes, je bent nu al heel goed op weg! Bravo! Als je bij de vorige stap hebt kunnen bedenken waar jij je miljoenen mee wilt verdienen kun je daar nu een concreet plan voor maken. Voor je zelfvertrouwen (ook onmisbaar bij een mindset voor een miljonair) is het goed om jezelf te ontwikkelen. Heb je bijvoorbeeld je eigen onderneming? Volg dan cursussen die jou de juiste kennis geven om een hogere omzet te kunnen halen. Volg tutorials om een expert te worden. Spreek met succesvolle mensen die al zijn waar jij wilt zijn.

Omring jezelf met de juiste mensen om in de juiste mindset te komen. Dit is heel belangrijk. Als jij een duidelijk plan en doel hebt, heb je er niks aan om mensen om je heen te hebben die alleen maar kunnen doemdenken of volop negativiteit verspreiden. Verwijder jezelf van deze situaties en als je deze mensen niet kwijt wilt, probeer dan iets minder af te spreken. Jouw gevoel is het belangrijkste, vergeet dat vooral niet. Een miljonair mindset heeft heel veel positiviteit nodig.

Maar goed om jezelf te ontwikkelen dus. Lees hier alvast wat tips als je even inspiratieloos bent.

Geloof in jezelf en je money mindset

Misschien is het goed om zeker in het begin niet teveel mensen over je plannen te vertellen. Je hebt altijd negative nancy’s die zelf wat zuur zijn en graag andere mensen naar datzelfde niveau slepen. Voel je hier te goed voor! Dus kies ervoor om weinig mensen over je plannen te vertellen of vertel het aan de juiste mensen. Wil je het wel verkondigen is het goed om ten allen tijden in jezelf te blijven geloven.

In jezelf geloven is sowieso super belangrijk bij het creëren van de juiste mindset. Jij wilt een miljonair mindset dus jij moet dit doen. Neem je verantwoordelijkheid en probeer alle discipline in je naar buiten te trekken, want je gaat het nodig hebben. Merk je dat je zelfvertrouwen soms ver te zoeken is? Ga daar dan eerst mee aan de slag. Want echt.. waar een wil is, is een weg. Als je iets ECHT graag wilt kun je alles.

Wil jij hulp bij het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen? Dan is onderstaande cursus misschien wel wat voor jou. Tijdens deze online cursus krijg jij blijvend zelfvertrouwen wat je ten alle tijden kunt toepassen.

Mindfulness is de oplossing

Je zou wel kunnen zeggen mindfulness is de oplossing voor alles. Dit is écht een beetje zo. Mindfulness zorgt voor rust en overzicht. Je kunt beter relativeren en het verminderd je stress. Heb je kinderen? Dan kan meditatie voor moeders je fijne oefeningen tonen om je een rustiger hoofd te geven. Zonder kinderen heb je nóg meer opties om aan mindfulness te doen. Zeer geschikt tijdens je proces naar het aantrekken van die miljoenen!

Lees hier meer over mindfulness.

Terug naar boven