Online geld verdienen

Geld verdienen met Affiliate marketing
Geld verdienen met SEO
Geld verdienen en reizen

Misschien kies jij ervoor om online geld te verdienen omdat werken voor jezelf jouw een steady mind geeft. Of je krijgt een heerlijk gevoel van extra geld verdienen naast je huidige baan. Hoe dan ook, online geld verdienen kan jou mooie kansen bieden.

Geld verdienen met je eigen website

Als je een eigen website hebt gemaakt kun je hier op verschillende manieren geld mee verdienen. Je kunt banners en advertenties op je website plaatsen. Gebruikmaken van e-mail marketing. Nieuwsbrieven, affiliate links en nog veel meer.

Adverteren op je website

Google heeft een programma waarmee je geld kunnen verdienen door middel van advertenties. Zoek maar eens op AdSense. Deze advertenties kun je op jouw website plaatsen. Uiteraard moeten je bezoekers wel op de advertenties klikken, anders verdien je er geen geld mee.

Geld verdienen met afilliate marketing

Affiliate marketing werkt alleen als je genoeg bezoekers op je website hebt. Je meldt je aan bij een affiliate marketing programma zoals Tradetracker of Paypro. Als je al een lopende website hebt hoef je alleen de link van een product via zo’n programma op je website te plaatsen. Uiteraard met een goed verhaal er omheen. Als je nog geen content op je website hebt is het belangrijk daar als eerst je aandacht op te focussen.

Zorg ervoor dat je genoeg blogs op je website hebt, zodat je een grotere kans hebt gevonden te worden binnen Google. Mix je teksten met genoeg afbeeldingen zodat je website ook aantrekkelijk genoeg is om langer dan een paar seconden op te blijven.

Zodra een bezoeker op je website op de link van het product klikt, en daadwerkelijk het product koopt.. ontvang jij een commissie. Dit verschilt sterk per product.

Wil jij van een echte pro leren hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing? Deze affiliate marketeer verdient sommige maanden zelfs rond de 10.000 euro. Als je wilt weten hoe hij dit doet, kun je nu zijn cursus volgen. Deze kost maar 47 euro, en heb je binnen no time terug verdiend. (als je zijn stappen volgt)

Eerst nog wat meer lezen over affiliate marketing? Geen probleem: klik hier

Geld verdienen met dropshipping

Als je van jouw website een webshop wilt maken, kun je gebruikmaken van dropshipping. In dit geval heb je geen eigen voorraad nodig, want je werkt samen met een leverancier. Jij regelt de verkoop, marketing en customer service en de leverancier regelt het versturen van de pakketen en -als het goed is- de retouren.

Doordat je geen inkoop, voorraad en verzendingen hoeft te regelen, houd je tijd over voor het promoten van je webshop. Daarbij kun je gebruikmaken van Google advertenties zodat jouw producten beter vindbaar zijn, of je kunt blogs toevoegen zodat SEO ervoor zorgt dat je hoger in Google scoort.

Zodra je webshop live is, wil je natuurlijk producten gaan verkopen. Een snelle manier om voor sales te zorgen is het gebruik van Facebook advertenties. Om ervoor te zorgen dat je geen geld weg gooit vanwege gebrek aan kennis, is het handig om een korte cursus te volgen.

Deze cursus laat je zien hoe je van 0 naar 50.000 euro in 1 maand kunt met het inzetten van Facebook advertenties:

Bezoekers aantrekken met SEO

Door SEO in te zetten zorg je voor meer bezoekers op je website. Als je het goed doet tenminste. Het begint met goede content. Zorg dat je betere content plaatst dan je concurrenten. Plaats interne en externe links in je teksten zodat Google ziet dat je waardevolle content biedt. Om ook daadwerkelijk geld te kunnen verdienen met SEO is het belangrijk dat je je teksten afsluit met promotie/het verkopen van een product. Sluit daarom ook af met een call to action. Je zorgt hierdoor dat ze niet alleen je teksten lezen, maar er ook iets mee doen.

Verdienen met social media

Als social influencer kun je bakken met geld verdienen online. Dit lukt alleen als je genoeg volgers hebt die jouw content zien. Bedrijven zullen pas met je willen samenwerken als je ook echt als influencer wordt gezien.. dus verwacht niet dat je iemand je zal benaderen voor een samenwerking als je nog onder de duizenden volgers zit. Werk hier dus eerst aan. Zorg daarbij voor goede content op je Instagram en/of Facebook. Werk aan wat je wilt uitstralen en bedenk ook vooral wat je wilt bereiken met je aanwezigheid op social media.

Mocht je geen influencer willen zijn, kun je social media ook inzetten als marketing voor jouw website of webshop. Zorg dus eerst voor voldoende volgers, zodat je je producten/diensten op je Instagram en/of Facebook kunt zetten. Zo genereer je meer bezoekers op je website en hopelijk ook meer klanten voor je producten.

Terug naar boven